Březnice B - FK Makov Hůrka 2:5

22.01.2013 10:30

Březnice B - FK Makov Hůrka 2:5 

Poslední utkání podzimní části sezóny jsme sehráli v neděli odpoledne na hřišti v Sudoměřicích u Bechyně proti týmu Březnice B. Hrálo se na těžkém povrchu, který byl překážkou v kombinační hře. V prvním poločase toho po fotbalové stránce moc k vidění nebylo, ani šancí na obou stranách příliš nevznikalo. Do vedení se dostali Březničtí po rozehrání rohového kopu a následném závaru před brankou vypáli z hranice šestnáctky domácí hráč a otevřel skóre zápasu. Našemu týmu se podařilo vyrovnat po jedné z mála kombinačních akcích po uvolnění našeho útočícího hráče a centrem před bránu na zcela volného Martina Fořta, pro kterého nebyl problém skórovat do odkryté branky. Ve druhém poločase jsme již byli jednoznačně lepším týmem a vytvořili si spoustu brankových příležitostí, z nichž se nám "pouze" ve 4 případech podařilo skórovat. Utkání mohlo skončit jednoznačnějším rozdílem, ale nepřesností v zakončení bylo v tomto zápase k naší škodě skutečně velké množství. 

Podzimní část sezóny skončila pro náš tým co do pohledu na tabulku velmi příjemně. Umístili jsme s počtem 28 bodů za 9 výher, 1 remízu a jedinou prohru s celkovým skóre 60:26 na prvním místě tabulky s náskokem 9 bodů před druhým Choustníkem a třetími Božejovicemi, které však mají ještě zápas k dobru. 

Věříme, že v zimní přestávce se podaří doléčit šrámy z podzimu, a že na jarní část sezóny bude mančaft připraven v plné síle a kompletním složení. 

Děkujeme všem našim příznivcům za podporu v celé podzimní části sezóny a věříme, že nás budete v přinejmenším ve stejně hojném počtu podporovat i na jaře.