FK Makov Hůrka - Ratibořské Hory "B" 4:1 (2:0)

12.09.2016 10:24

FK Makov Hůrka - Ratibořské Hory "B" 4:1 (2:0)  
   

 

První zápas doma musíme začít trochu jinak a to nefotbalově.

Za prvé - Musíme poděkovat soupeři, že nám vyšel vstříc na změnu začátku zápasu.

Za druhé – Rozloučili jsme se s  trenérem Jardou Karpíškem, který po těžké nemoci zemřel. Nastoupili jsme s černou stuhou a před výkopem jsme drželi minutu ticha.

A teď již k vlastnímu utkání. Od prvních minut byla převaha na naší straně. Dobře jsme kombinovali. Naší převahu jsme mohli asi po 15. minutách korunovat brankou z pokutového kopu. Bohužel brankář střelu našeho hráče vystihl. Pokračovali jsme však dál dobrým výkonem. Ten byl korunován 2 brankami (30. a 32. minuta), střelec Havel David. Po zbytek poločasu jsme si vytvořili několik slibných akcí avšak bez brankového zakončení.

Druhý poločas již z naší strany tak dobrý nebyl. Soupeř se ve hře zlepšil. Začal nás přehrávat. Ovšem bez gólové tečky. V 50. minutě jsme zvýšili na 3:0 po rychlém protiútoku. To nás ukolébalo, že se již nic nemůže stát. Soupeř po 7 minutách snížil na 3:1. My jsme vypadli úplně ze hry a „začali“ se bát o výsledek. Přestala nám hrát středová řada. Na branku se valil útok za útokem. Naštěstí tyto útoky končili před šestnáctkou nebo nepřesnou střelou, V 83 minutě jsme opět po rychlém protiútoku zvýšili na konečných 4:1.

Branky: 2x Havel, 1x Perník a Pavlík

Sestava : Bervida, Brožovský, Bubník, Čapek P., Háječek, Havel, Pavlík, Perník, Šimek, Šmejkal J., Šmejkal L.

Střídali   : Fořt D., Fořt M., Karpíšek M., Šmejkal Z.

S výsledkem a prvním poločasem můžeme být spokojeni. Je spokojenost i s účasti hráčů. Toto je nutno zopakovat i v dalším zápase.

Příští zápas sehrajeme na půdě Želče (11.9. Neděle v 16:00 hod).