FK Makov Hůrka - SK Kavas Větrovy "B" 3:2 (1:1)

29.09.2014 06:09

DOMÁCÍ UTKÁNÍ 

FK Makov Hůrka - SK Kavas Větrovy "B" 3:2 (1:1)

 

První podzimní vítězství jsme vybojovali na domácím hřišti ve velmi pěkném utkání, ve kterém se obě mužstva prezentovala hezkým fotbalem a sportovním přístupem. V úvodních minutách utkání se oba mančafty spíše "oťukávaly" a hra probíhala mezi vápny. V dalšich minutách prvního poločasu jsme se ujali iniciativy a byli jsme lepším týmem na hřišti. Často jsme se dostávali k soupeřově velkému vápnu a několikrát jsme prověřili hostujícího gólmana. Bohužel vedení v zápase se ujali hosté po jejich jediné šanci v prvním poločase, kdy po závaru ve vápně prostřelil hostující útočník našeho brankáře. Vyrovnání jsme se dočkali ještě do poločasu, kdy byl ve velkém vápně soupeře sražen pronikající Vavřík a nařízený pokutový kop bezpečně proměnil Jakub Šimek. 

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako první. Tlačili jsme se k soupeřově brance, ale ne a ne se prosadit. Gól přinesla až akce, kdy se k odraženému balónu dostal Vavřík, který tvrdou ranou nedal gólmanovi hostí šanci. 

O pár minut déle se opět prosadil nejlepší hráč utkání Miroslav Vavřík, který zamotal hlavu všem bránícím hráčům soupeře a zvýšil krásnou ranou na 3:1. 

V dalším průběhu utkání hosté přidali na obrátkách a byli lepším mužstvem na hřišti. Odměnou jim bylo snížení na 3:2. Naštěstí pro nás další šanci soupeře zlikvidoval výborně hrající Luděk Šmejkal a utkání jsme dovedli do vítězného konce!!!!!!

 

 

SESTAVA : 

Brankář: Jan Čapek

Obrana: Luděk Šmejkal, Petr Bubník, Zbyněk Šmejkal, Martin Fořt 

Záloha: Jakub Šimek, Pavel Čapek, Michal Hořejší, David Čechura 

Útok: Miroslav Vavřík, Vít Nádvorník 

 

Střídající hráči: Michal Vomlela 

 

Branky: Jakub Šimek, Miroslav Vavřík 2x

Rozhodčí: Váňa

Diváků: 50