FK Makov Hůrka - Sokol Sezimovo Ústí B 3:3 (2:1)

13.10.2012 21:55

 

FK Makov Hůrka - Sokol Seziovo Ústí B 3:3 (2:1) (50 diváků)

Za krásného fotbalového počasí jsme chtěli odčinit naši prohru zminulého víkendu, ale již před zápasem jsme věděli, že nás čeká velmi těžký a fotbalový soupeř. V prvních 10 minutách se hrálo většinou ve středu hřiště bez výrazných šancí na obou stranách. postupem času jsme převzali iniciativu a soupeře začali přehrávat. Naše snaha vyvrcholila ve 30. minutě, kdy jsme využili chyby v rozehrávce hostí a vstřelili úvodní gól zápasu (1:0). Bohužel v 35. minutě se hostům podařilo vyrovnat. Za nerozhodného výsledku se však do kabil nešlo. Ve 37. minutě vystihl náš útočící hráč rozehrávku gólmana hostí a s přehledem zvýšil skóre na 2:1 pro domácí. 

Po přestávce začali lépe hosté ze Sokola a hned 2 minuty po zahájení druhé půle opět srovnali skóre. V průběhu dalších desítek minut jsme byli jednoznačně lepším týmem a vytvořili si i řadu šancí, z nichž některé byly skutečně vyložené. Bohužel jsme tentokrát v koncovce selhali a ani jednu jsme nedokázali proměnit. Při jedné za našich útočných akcí v 61. minutě byl faulován náš hráč v pokutovém území a nařízený pokutový kop jsme proměnili (3:2). Poté následovaly další šance našeho týmu, ale jak již bylo řečeno, bohužel ani jedna ke gólu nevedla. V již nastaveném čase tak řišel krutý trest. Hostující stoper z vlastní poloviny prošel až k našemu gólmanovi a srovnal skóre na závěrečných 3.3.  

Zápas jsme nedokázali dovézt do vítězného konce hlavně díky neproměňování vyložených šancí a nedůsledností a větší houževnatostí všech hráčů při obranných činnostech.