FK Makov Hůrka - Táborsko 7:0 (3:0) (80 diváků)

22.10.2012 07:25

 

FK Makov Hůrka - Táborsko 7:0 (3:0) (80 diváků)

Před velkou diváckou návštěvou odehrál náš tým velmi slušný zápas, ve kterém se nám poprvé v sezóně podařilo udržet čisté konto. Soupeře jsme předčili také ve vytváření gólových příležitostí, které se nám v tomto zápase až na pár vyjímek dařilo také proměňovat v góly. Hráli jsme proti fotbalově velmi vyspělému celku, ve kterém nastupuje spousta hráčů, kteří během své fotbalové kariéry nasbírali mnoho skušeností ve vyšších fotbalových soutěžích. I když hrál soupeř ofenzívní fotbal, dařilo se nám narušit jeho akce ještě před finální přihrávkou. Celá obrana v čele s gómanem podala v tomto zápase velmi kvalitní výkon. Doufejme, že ji tato forma vydrží i do dalších utkání. 

Také záložní a útočná řada podala v zápase kvalitní výkon a díky přesným nahrávkám záložníků jsme se dostávali často do šancí, z nichž 7 skočilo gólem v soupeřově síti. Již v prvním poločase jsme si vytvořili pohodlný náskok tří branek a do druhé půle nastupovali s větším klidem. Ve druhé půli se nám podařilo skóre navýšit a zápas dovézt do úspěšného konce. Pozitivní je i fakt, že trenér využil všechny hráče, kteří byli k zápasu připraveni a také střídající hráči předvedli kvalitní výkon, který naši hru nikterak nepoznamenal, ba naopak oživil. 

Celému týmu patří dík za odpovědný výkon a předvedenou hru. 

K dalšímu utkání zavítáme v neděli 21.října na hřiště Olympu Tábor, který hraje své domácí zápasy na stadionu Míru v Táboře.