Sokol Stádlec - FK Makov Hůrka 3:4 (3:3)

03.04.2017 11:03

Sokol Stádlec - FK Makov Hůrka 3:4 (3:3)

 

První poločas. Mužstvo vstoupilo do zápasu aktivně. Snažili jsme se o kombinační hru. Hra se přelévala od branky k brance. V 9. min. jsme svou převahu zúročili v branku na 1:0. V zápětí jsme nabídli soupeři, po naší špatné rozehrávce, rychlý protiútok 1:1. Neuběhlo ani 5 minut a po centru z levé strany  vedeme 2:1. Další naše špatná rozehrávka, průnik do vápna a pokutový kop 2:2. Ale to nebylo vše. Za dvě minuty opět chyba v rozehrávce a domácí otáčí na 3:2.

Tři shodné chyby nás stály  tři branky. To běžela 21 minuta zápasu. Naštěstí se nám podařilo vyrovnat ve 29. min., kdy náš hráč dorazil míč vyražený brankářem.  

Na začátku druhého poločasu jsme nechtěli povolit soupeři  dát branku. Převzali jsme iniciativu a vytvořili si několik vyložených brankových příležitostí, bohužel bez využití. Domácí postupně vyrovnávali hru. Po závaru v 63. min. jsme vstřelili  vítězný gól. Od tohoto okamžiku se přestal hrát fotbal a začala kopaná. Každý se snažil o něco jiného. Soupeř alespoň vyrovnat a my udržet výsledek. Soupeř nás tlačil k našemu pokutovému území a my takticky bránili. Domácím se podařilo několik střel z dálky, které končili jen těsně vedle nebo nad naší brankou. Jak se blížil konec zápasu tak nám ubývaly síly. Rozhodčí nastavil 5 minut. Pro domácí málo pro nás moc. Počítali jsme každou vteřinu než zápas skončí. To se po našem obětavém výkonu nakonec stalo.

Branky: 2x Šmejkal L. 1x Brožovský a Pavlík        

Sestava : Brožovský, Bubník, Fořt T., Háječek,  Havel, Nádvorník J., Pavlík,   Šimek, Šmejkal J., Šmejkal L., Šmejkal Z.

Střídal   :  Fořt D.

Po bojovném a taktickém výkonu hlavně ve druhém poločase vezeme 3 body.

S podzimní sezónou se rozloučíme doma, s týmem Měšic (5.11. Sobota v 14:00 hod).